Принц Вільям і герцогиня Кембриджська Кетрін стали гостями кулінарного шоу / фото instagram.com/kensingtonroyal/

Напередодні Різдва принц Вільям поділився з глядачами інформацією про те, які подарунки до свята чекають їхні з герцогинею Кетрін діти.

37-річний принц Вільям розповів, що його старший син принц Джордж дуже хоче отримати подарунки, пов'язані з футболом або малюванням. І тим, і тим хлопчик захоплюється, пише ТСН.

Читайте такожПустунка Шарлотта: британська принцеса насмішила публіку "некоролівським" жестом (фото, відео)

Відео дня

Також Вільям розсекретив за яку команду вболіває їхній син – це футбольний клуб "Челсі". Сам Вільям підтримує "Астон Віллу". Крім спорту 6-річний Джордж також захоплюється великим тенісом, як і його мама герцогиня Кетрін.

А от принцеса Шарлотта, як і її прабабуся королева Єлизавета II проявляє інтерес до верхової їзди і попросила на Різдво живого поні. Чи подарують їй батьки поні, не відомо, адже варто розуміти, що конячка, нехай і маленька, це все одно відповідальність, яку за неї хтось повинен нести. І навряд чи цей хтось буде 4-річна Шарлотта.

Простіше за все Кембриджам буде обрати подарунок для свого півторарічного сина принца Луї. Він ще маленький, говорить мало і подарунків особливо не потребує. Так що буде радіти тому подарунку, який для нього оберуть Кейт і Вільям.