За словами Деніела, йому було некомфортно залишатися тверезим / kino-teatr.ru

Актор Деніел Редкліфф розповів, що причиною його юнацьких проблем з алкоголем стали переживання про те, як складеться його життя після закінчення франшизи «Гаррі Поттер».

Він розповів про це в ефірі BBC Radio 4, повідомляє NME.

Читайте також"Гаррі Поттеру" примотали пістолети до рук: опубліковано трейлер бойовика "Стволи Акімбо"Актор кілька років зловживав спиртним:

Відео дня

«Спочатку я думав, що погано, якщо я вийду і нап'юся. Я боявся підвищеного інтересу, адже це не просто п'яний хлопець, це: «О, Гаррі Поттер напився в барі». Це викликало у людей трохи глузливий інтерес. Їх це веселило. Щоб справитися з цим, я пив більше, сильніше напивався, і так тривало кілька років».

За словами Деніела, найбільше він пив перед виходом останнього фільму «Гаррі Поттер і Дари Смерті», так як майбутнє здавалося йому невизначеним: «Я панікував, не знав, що робити далі – мені було недостатньо комфортно залишатися тверезим».

Хоча актор не вважає себе алкоголіком, він все ж визнає, що пияцтво стало для нього проблемою. Після першої спроби в 2010 році, Редкліфф повністю зав'язав у 2013 році. За тверезе життя він дякує сім'ю і друзів на знімальному майданчику.

Раніше УНІАН писав, як Бен Аффлек розповів про проблеми з алкоголем.