Принцеса Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці / фото REUTERS

Букінгемський палац офіційно оголосив про те, що весілля принцеси Йоркської Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці, заплановане на 29 травня 2020 року, буде перенесене.

Ще 18 березня представник Букінгемського палацу офіційно підтвердив, що запланований прийом в саду Букінгемського палацу не відбудеться. А вчора ввечері повідомили про те, що весільна церемонія в каплиці Сент-Джеймсського палацу теж скасована.

Принцеса Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці перенесуть весілля на весну 2021 року. Офіційна дата поки не оголошена.

Відео дня

Читайте такожКоронавірус дістався королівської сім'ї Британії: весілля принцеси Беатріс опинилося під загрозою зриву - ЗМІ

"Не планується змінювати місце проведення або проводити більш пишне весілля. Наразі вони навіть не думають про своє весілля. Згодом плани будуть реорганізовані, але не зараз", - свідчить заява палацу, пише ТСН з посиланням на Royal.uk.

Нагадаємо, про заручини пари було оголошено 26 вересня 2019 року. Вінчання принцеси і її нареченого мало відбутися 29 травня 2020 року в Королівській каплиці Сент-Джеймсського палацу. 

Нагадаємо, свої весілля через ситуацію з коронавірусом перенесли також Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес, Кеті Перрі та Орландо Блум, а також Емма Стовн і Дейв Маккері.