Актор почав зустрічатися з дівчиною близько року тому / фото REUTERS

83-річний актор Аль Пачіно знову став батьком. Для його обраниці, 29-річної Нур Альфаллах, ця дитина є первістком. А для самого актора це вже четвертий спадкоємець.

Представник Пачіно стен Розенфілд вже підтвердив цю інформацію в коментарі для видання TMZ. Він також розкрив стать та ім'я дитини актора.

За словами Розенфілда, молода обраниця Пачіно народила хлопчика. Немовля назвали Романом.

Відео дня

За даними джерел видання, Альфаллах народила недавно. Днями дівчину актора вже помічали без животика. Вона і Пачіно вечеряли в ресторані, поруч з ними журналісти помітили автокрісло для немовлят.

Однак Пачіно і його обраниця не коментували новину про появу дитини. Вони утримуються від коментарів і намагаються приховувати від фанатів деталі свого життя.

Відносини Пачіно і Альфаллах - що відомо

В романі актора з молодою дівчиною стало відомо у 2022 році. Пачіно закрутив роман з "мисливицею на мільйонерів", так іноземні ЗМІ прозвали Нур Альфаллах через її романи з літніми і багатими чоловіками.

Зовсім недавно стало відомо, що дівчина вагітна. Однак Пачіно, як стверджують ЗМІ, не одразу повірив, що вона чекає на дитину саме від нього. Він навіть вимагав ДНК-тест, бо думав, що через свою хворобу вже не зможе знову стати батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: