Гарік Бірча / Скріншот Instagram

Український актор і військовий Гарік Бірча приголомшив прихильників новиною - він одружився і став батьком. Знаменитість не любить розповідати про своє особисте життя, проте зараз зробив виняток.

За лаштунками шоу "Ліга сміху. Волонтерський десант 3" він сказав, що приїхав у відпустку з фронту не лише заради участі в проєкті, а й для того, щоб більше часу провести зі своєю сім'єю.

"У мене є маленька донька. Два роки нещодавно виповнилося. Вона народилася перед повномасштабним вторгненням", - зізнався захисник в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок".

Варто зазначити, що про дружину він нічого не розповів. Однак на його безіменному пальці помітна обручка, що свідчить про те, що тепер він не холостяк.

Чим відомий Гарік Бірча

Гарік Бірча народився 15 вересня 1974 року в місті Долинська. Пізніше сім'я переїхала до Кривого Рогу. У шкільні роки почав грати в КВК і займатися пародіями.

У 1998 році вирушив на службу в армію. Отримав звання старшого сержанта. Через рік знову почав працювати на телебаченні та радіо.

Виступає в українських телепередачах, а також знімається в серіалах. Він здобув популярність після комедійного серіалу "Віталька", де зіграв головну роль.

У 2022 році через російське вторгнення в Україну вступив до лав Сил територіальної оборони Києва.

Вас також можуть зацікавити новини: