Анатолій Анатоліч / instagram.com/anatoliyanatolich

Український шоумен Анатолій Анатоліч стане одним зі спікерів "Новорічного корпоративу", який влаштовує скандальна блогерка Анна Алхім.

Раніше Анатоліч гнівно висловлювався на адресу Алхім. Він засуджував те, що вона під час повномасштабного російського вторгнення слухає російську музику і рекламує російський серіал про молодіжну злочинність "Слово пацана".

При цьому вже 26 грудня він разом зі SKYLERR і Микитою Кисельовим, Гаріком Корогодським та іншими виступить на заході, організованому Алхім. Вартість квитків варіюється від 5 до 38 тисяч гривень. За ці гроші на глядачів чекає шоу, фуршет з ікрою і шампанським, закритий обід з блогеркою і подарунки.

Відео дня

Зрозуміло, така позиція Анатолія Анатоліча здивувала українців. Вони відразу ж почали цікавитися, чому він так швидко змінив свою думку про Анну. Тому шоумен вирішив прокоментувати цю ситуацію.

"Аню знаю давно і неодноразово сам "тикав її носом" в її власні зашквари. Я погодився на участь з Алхім з умовою, що вона публічно для п'ятиста своїх гостей і мільйонів підписників відправить на х*й Асті і скаже, що "Слово пацана" дивляться довб****и. Я із задоволенням скористаюся можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім", - сказав Анатоліч в коментарі Telegram-каналу "Культурна пральня".

Також він зазначив, що на цьому заході проведе великий благодійний збір на допомогу ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч випадково "злив" інтимне відео.

Вас також можуть зацікавити новини: