Мережа "вибухнула" мемами про Ані Лорак після інциденту в російській столиці / скріншот

30 травня стало відомо про те, що у житловій багатоповерхівці Москви прогримів вибух. Причиною вибуху міг стати БПЛА. У мережі вже опублікували знімок ймовірного безпілотника, на крилі якого наклейка з написом "Ані Лорак. Фонд помсти". Соцмережі відреагували на це з гумором.

Варто відзначити, що з самого початку повномасштабної війни співачка родом з України довго мовчала. Потім вона заявила, що проти війни та насильства, а через свою творчість намагається нести любов і добро

У соцмережах до того моменту вже з'явилися чутки про те, що частину прибутку зі своїх російських концертів Лорак передасть на ЗСУ. Український активіст Сергій Стерненко публічно подякував зірці за донати. Потім стало відомо, що він пожартував.

Відео дня

З огляду на те, що росіяни сліпо вірять всьому, що читають в інтернеті, вони збунтувалися і висловили своє невдоволення, а кілька концертів путіністки були скасовані - у РФ всерйоз побоюються, що Лорак передаватиме гроші на ЗСУ. 

Зараз в мережі сміються над тим, що на дроні нібито наклейка з "Фондом помсти Ані Лорак". Користувачі жартують, що Лобода зараз думає, що повинна була додуматися до цього раніше, а також іронічно вибачаються перед Лорак за те, що сумнівалися в ній. 

"Батько наш - Бандера, Ані Лорак - мати. Рускіє будинки будем ми взривати", - написав один з користувачів Twitter.

Нагадаємо, Лорак вбралася в камуфляж і викликала обурення.

Вас також можуть зацікавити новини: