Лорак з донькою / фото instagram.com/anilorak

Опальна українська співачка Ані Лорак, яка зрадила рідну країну і витанцьовує на концертах в РФ, знову дала про себе знати в Instagram. Правда, цього разу вона "засвітила" і свою доньку Софію.

Судячи з проставленого зіркою геотегу, вона все ще перебуває в Іспанії. Фотографією звідти вона вже хвалилася в мережі.

Звичайно ж, прозріння не осяяло виконавицю, в новому пості - ні слова про війну в Україні. Вона лише супроводила фото смайлами у вигляді сердець.

Відео дня

На опублікованій фотографії Кароліна постала в джинсовому образі. Доповнила образ "діва"-зрадниця сонцезахисними окулярами, чорною сумкою і кросівками на масивній підошві. У кадрі вона і її донька усміхаються, позуючи на тлі пальм.

Як мережа відреагувала на фото Лорак 

Традиційно дописники зрадниці Ані Лорак розділилися на два табори - одні захоплюються її красою і тим, як швидко виросла її донька. Інші засуджують співачку за мовчазну позицію щодо війни в рідній країні.

  • "Бідна твоя донька! Настільки безпринципну, продажну і безсердечну маму мати..."
  • "Донька теж сепарка?"
  • "Які красуні"
  • "Прекрасні".

Чому в мережі критикують Лорак

Незважаючи на те, що Ані Лорак починала свою творчу кар'єру в Україні, тут вона здобула популярність, артистка наполегливо мовчить про війну РФ проти нашої країни. А все через те, що поп-зірка з 2014 року фактично "осіла" в Росії разом з донькою, там вона заробляє гроші.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Кароліну атакували полчища фанатів із питаннями, чому вона не засуджує агресію Кремля, чому мовчить про це у своїх соцмережах. І зірка не знайшла нічого кращого, ніж просто видалити сторінку в Instagram. 

Через кілька місяців співачка повернулася в Instagram, але відзначилася "порожнім постом". А нещодавно опублікувала фото з відпочинку в Іспанії і написала: "Тут я відчуваю себе вдома". Цим вона не на жарт розлютила мережу, адже про справжній рідний дім "діва" мовчить.

Вас також можуть зацікавити новини: