Анна Саліванчук не захотіла підіймати тему розлучення в присутності сина / Скріншот Instagram

Відома українська акторка Анна Саліванчук, яка раніше зізнавалася, що болісно переживає розлучення, розповіла про майнові питання з екс-чоловіком – нардепом Олександром Божковим. Зірка кіно та депутат розлучилися минулого року.

Шанувальників акторки цікавить, як вона з колишнім поділила спільну нерухомість, яку вони нажили за час стосунків. Журналісти проєкту "Ранок у великому місті" запитали у Саліванчук, що дісталося їй після розлучення. Проте Анна була категоричною та не захотіла коментувати будь-які питання в присутності дітей. В цей момент поруч з нею стояв старший син Гліб.

"Я нічого не можу вам сказати", – різко відповіла Анна.

Відео дня
Анна Саліванчук та Олександр Божков / Скріншот Instagram

Що відомо про шлюб Саліванчук та Божкова

Пара прожила у шлюбі 8 років. У подружжя народилися двоє дітей – сини Гліб та Микита. Стосунки вони розірвали ще у травні 2023 року, однак про розлучення акторка оголосила лише навесні 2024 року. Причину розриву ані акторка, ані нардеп не розкривають.

Раніше Анна наголошувала, що екс-чоловік ніколи не підіймав на неї руку. Також Саліванчук зізнавалася, що зараз переживає складний період у житті і поки що її серце вільне.

Нагадаємо, раніше Анна Саліванчук розповіла про наміри вступити до армії.

Вас також можуть зацікавити новини: