Анна Саліванчук розповіла про спілкування з колишнім / Скріншот Instagram

Популярна українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук зізналася, що болісно переживає розлучення з чоловіком - нардепом Олександром Божковим. Також зірка пояснила, чому не хоче підтримувати дружні стосунки з колишнім.

Попри те, що Анна розлучилася з чоловіком майже  рік тому, вона досі не оговталася від змін у своєму житті. Зараз акторка переживає складний період. Крім того, Саліванчук зізналася, що їй не хочеться спілкуватися з колишнім. Усі питання, які стосуються дітей, експодружжя обговорює шляхом листування:

Мені зараз не хочеться спілкуватися. Коли у нас є це спілкування, воно мені робить боляче, я ще не готова. Я прошу, щоб це було в листуванні. Ми спілкуємо трохи, але я поки хочу, щоб цього взагалі не було. Я кажу: "Дай мені час.

Скріншот Instagram

Втім, діти підтримують постійний зв'язок з батьком. За словами актриси, у них чудові стосунки. Сини часто телефонують Олександру та проводять з ним час. 

"Вони дружать з татом, спілкуються, телефонують по відео", - розповіла Анна.

Акторка поділилася, що наразі її серце вільне. Але вона розповіла, що вже знає, якого чоловіка хоче бачити поряд з собою. За словами Саліванчук, їй подобаються розумні та спортивні чоловіки. А також для неї важливо, щоб її майбутній обранець заробляв більше неї.

"Мені завжди був важливий розум. Розум – це найкращий звабник жінок. Зараз я стаю дорослішою, мені подобаються накачані чоловіки. Раніше я на це взагалі не звертала уваги. Але це взагалі не важливо, яка зовнішність, який зріст. Головне, щоб це було кохання. Мені потрібна досвідчена людина, з матеріальним статком. Я вважаю, що чоловік не може заробляти менше, ніж жінка, і це нормально", - сказала актриса.

Скріншот з інтрев'ю

До слова, Саліванчук та Божков прожили у шлюбі 8 років. У подружжя народилися сини Гліб та Микита. Пара розірвала стосунки у травні минулого року, але про розлучення акторка оголосила лише у березня 2024 року.

Нагадаємо, раніше Анна Саліванчук поскаржилася на переслідування маніяка.

Вас також можуть зацікавити новини: