Лариса Доліна потрапила під "роздачу" Миколи Баскова / Фото-instagram

Російський артист-путініст Микола Басков, який не приховує своєї підтримки повномасштабної війни в Україні, потрапив у скандал. Прямо зі сцени він принизив свою колегу Ларису Доліну. Стався інцидент під час зйомок однієї з програм на росТБ. 

Зі сцени Басков сказав: "Шановна Лариса Доліна, ви залишаєте трійку лідерів, тому що Любов Успенська вривається на третє місце". 

Враховуючи те, що Доліна дуже переживає за свою професійну репутацію, і звикла бути на першому місці, її дані слова Миколи дуже зачепили, повідомляють росЗМІ. Однак вона ніяк не відреагувала на коментар Миколи Баскова. 

Відео дня

Що Доліна і Басков говорять про війну в Україні

Автор "Шарманки" Микола Басков не приховує, що він підтримує "спецоперацію" - так в РФ називають вбивства мирних громадян на території України. Він навіть недавно заявляв, що з особистих коштів перевів кругленьку суму на допомогу армії. 

Одеситка Лариса Доліна, яка мала б стати на захист рідної країни, виявилася мовчункою і зрадницею - майже рік після початку повномасштабної війни вона цинічно мовчить, продовжуючи виступати в Росії.

Нагадаємо, хворий путініст Міхалков вразив зовнішнім виглядом після реанімації.

Вас також можуть зацікавити новини: