На думку Троїцького, російський шоу-бізнес складається з тих, хто продався, і тих, хто зберіг свої принципи / скріншоти з відео

Музичний критик і друг Алли Пугачової Артемій Троїцький жорстко пройшовся по російським путіністам. Він розповів, що стоїть за "любов'ю до РФ", про яку так голосно говорять Філіп Кіркоров і Микола Басков.

На думку Троїцького, російський шоу-бізнес складається з тих, хто продався, і тих, хто зберіг свої принципи. У новій "Балаканці" критик розповів, що Кіркоров і Басков займаються "проституцією".

"Деякі рок-музиканти переметнулися на темну сторону, деякі талановиті якісь актори, сценаристи і так далі, причому вони стверджують, що у них це щиро. Тобто якісь люди, умовно кажучи всі ці попсовики: Басков, Кіркоров і так далі. Це стовідсоткова проституція. Їм абсолютно все одно, вони служать будь-якій владі. А є фанатики, ось типу Охлобистіна", - зазначив Троїцький.

Відео дня

Критик розповів, що його особливо дивують рок-музиканти. Їхня музика спочатку була антидержавною, але тепер деякі з них перейшли на бік Кремля. За словами Троїцького, російські рокери, які підтримують Путіна і повномасштабну війну проти України, розв'язану ним, просто пішли проти своєї ж "релігії".

Ставлення Баскова і Кіркорова до війни РФ проти України

Путініст Кіркоров відкрито підтримує агресію проти України. Він хвалить окупантів і їздить до тимчасово окупованого Криму. Не так давно рашист потрапив до списку артистів, які потрапили під санкції в Україні. Через це він так злякався, що публічно звернувся до Зеленського і спробував його образити, назвавши "зайчиком".

А його друг Басков пішов недалеко. Нещодавно він пожертвував мільйон на потреби окупантів. Співак давно відомий своєю позицією - він підтримує агресивну політику Кремля.

Вас також можуть зацікавити новини: