Нікіта Міхалков / фото Бурковський Олександр

Російський актор і режисер Нікіта Міхалков, який підтримав вбивства мирних українців, нещодавно опинився на межі смерті. На початку січня 2023 року він потрапив до лікарні з коронавірусом, після чого стан 77-річного чоловіка почав стрімко погіршуватися - пішли ускладнення. 

Нещодавно Міхалкова виписали. Він поспішив повернутися до роботи і з'явився в театрі. РосЗМІ публікують відео з режисером. На кадрах видно, що він має не дуже хороший вигляд - сильно постарів, змарнів, виглядає втомленим і хворим. 

Пропагандистські ЗМІ пишуть, що Міхалков на сцені виглядав "чудово": 

Відео дня

"Глядачі були приємно здивовані побачити Міхалкова в прекрасній формі. Оскароносний режисер, як шепотілися в антракті театрали, просто блищав на сцені. Багато відзначили, що Нікіта Сергійович хоч і трохи змінився зовні за час хвороби, але худоба йому до лиця". 

Міхалков з'явився на сцені після хвороби / скріншот
Міхалков з'явився на сцені після хвороби / скріншот

Що з Нікітою Міхалковим

На початку січня 2023 року Міхалков потрапив до лікарні у важкому стані - у нього був коронавірус і почалося ускладнення. Деякі ЗМІ писали, що у режисера підозра на інфаркт, але він спростував цю інформацію. 24 січня путініста виписали з лікарні. 

Нагадаємо, у РФ нещадно накинулися на актора "Кухні", який підтримав Україну

Вас також можуть зацікавити новини: