Соломко прославилася завдяки тому, що колись виступала у складі гурту Real O / колаж УНІАН, скриншоти

Українка Яна Соломко, яка втекла до РФ на тлі повномасштабної війни, здивувала своїм вчинком. Співачка вирішила "перевзутися" та раптово пригадала українську.

Це помітив блогер Слава Дьомін. Він висміяв зрадницю та зазначив, що Соломко перейшла на українську лише після того, як виїхала з РФ.

"А звання "чмоня тижня" цього разу отримає Яна Соломко. Знаєте за що? За те, що вона тепер спілкується українською мовою... Ще донедавна Яночка активно виступала на багатьох російських концертах і розповідала як підтримує "російських хлопчиків-захисників". А тепер Яна з донькою переїхала до США, до Маямі. І ось на початку вересня віддала дитину до школи, а потім розмістила фото в Instagram і написала "з Днем знань" саме українською мовою", - розповів Дьомін у новому випуску свого шоу на YouTube.

Блогер обурився тим, що Соломко виступала на пропагандистських концертах. Співачка зрадила Україну, а потім раптово "передумала".

"Від початку повномасштабного вторгнення ця артистка виступає на пропагандистських концертах і вихваляє Росію. А тепер пише українською зі Сполучених Штатів Америки", - додав Дьомін.

За словами блогера, він не просто так говорить про таких артистів-зрадників, як Соломко. Дьомін хоче, аби українці не забули усі вчинки та "гниль" цих людей. 

Що відомо про Яну Соломко

Українська співачка, яка прославилася завдяки тому, що колись виступала у складі гурту Real O, засудила повномасштабну війну РФ проти нашої країни. Проте потім вона "зникла" на цілих п'ять місяців, після чого з'явилася на пропагандистському концерті в РФ. При цьому Соломко говорила, що вона була рада там опинитися.

Співачка продалася Росії, а тому почала отримувати чимало критики. Її "цькували" у мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: