Герцоги Кембриджські приєдналися до акції в подяку лікарям / фото instagram.com/cambridgesvideos

Напередодні ввечері мільйони британців вийшли на пороги своїх домів, щоб оплесками висловити подяку медичним працівникам, які опинилися на передовій лінії боротьби з пандемією коронавірусу.

Читайте такожДругий день народження: Кейт Міддлтон і принц Вільям показали святкові фото молодшого сина (фото, відео)

Герцог і герцогиня Кембриджські з дітьми надихали інших своїм прикладів в Норфолку, де живуть зараз.

Відео дня

До акції Clap for Carers приєдналися також принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, які не покидають свою резиденцію Кларенс-хаус.

Акція Clap for Carers, яка стартувала 26 березня, пройшла вже вп'яте - п'ятий тиждень поспіль британці виходять на вулиці, щоб одну хвилину плескати співвітчизникам, що борються з поширенням коронавірусу.

Кадри з принцом Вільямом, герцогинею Кетрін і трьома дітьми з'явилися в ефірі BBC по збору засобів для лікарів та постраждалих від коронавірусу. У діалозі з ведучим Стівеном Фраєм принц розповів, що дистанційне навчання його дітей виявилося "справжнім кошмаром". А коли мова зайшла про перегляд телешоу, Фрай запропонував йому подивитися "Короля тигрів" (Tiger King), але герцог Кембриджський відповів, що "схильний уникати шоу про королівську владу".

Раніше сім'я принци Вільям вже брала участь у зворушливому флешмобі - маленькі принци Джордж і Луї і принцеса Шарлотта дякували лікарям, які ведуть боротьбу з пандемією коронавірусом.