Діти герцогів Кембриджських поплескали лікарям у зворушливому відео / скрін відео

Королівська родина, як і більшість медійних персон, реагує на пандемію коронавірусу. Після публічного звернення принца Вільяма, діти герцогів Кембриджських принц Джордж, принцеса Шарлотта і наймолодший Луї і висловили свою підтримку лікарям оплесками.

Читайте такожКоролева Британії Єлизавета ІІ звернулася до громадян у зв'язку з коронавірусом

На особистій сторінці в Instagram Кейт Міддлтон і принца Вільяма з'явилося зворушливе повідомлення, яким королівська сім'я висловила подяку працівникам медичної сфери. На цей раз на кадрах постали діти пари – 6-річний принц Джордж, 4-річна принцеса Шарлотта і однорічний Луї.

Відео дня

Нащадки британських монархів знялися в короткому відео, в якому дружно зааплодували тим, хто щодня бореться за життя пацієнтів у всьому світі. Ця щира дитяча вдячність не може не зворушити.

"Всім лікарям, медсестрам, доглядальницям, фармацевтам, волонтерам та іншим працівникам NHS (Національна служба охорони здоров'я – ред.), які невтомно працюють, щоб допомогти постраждалим від Covid-19. Спасибі", – прокоментували відео герцоги Кембриджські.

Варто нагадати, що раніше герцог Кембриджський записав відеозвернення до громадян. Він закликав згуртуватися разом і допомагати фінансово благодійним організаціям, які піклуються про тих, хто постраждав від коронавіруса. Згодом подружжя спільно відвідали відділення швидкої допомоги Кейт Міддлтон і принц Вільям здійснили вихід під час пандемії: фото в Кройдоні. Кейт Міддлтон і принц Вільям подякували персонал Національної служби охорони здоров'я за посилену цілодобову роботу і відповідальність на тлі спалаху коронавіруса у Великобританії.

Нагадаємо, у принца Чарльза виявлений коронавірус. Аналіз на коронавірусну інфекцію COVID-19, взятий у 71-річного принца, дав позитивний результат. Зараз принц самоізолювався в своєму будинку в Шотландії.

Нагадаємо, що станом на 26 березня у Великобританії зафіксовано близько 10 тисяч інфікованих, серед яких показник смертності склав 479 осіб.

Читайте також: