На відео Салем під час бою стрибає з кулеметом  / фото instagram.com/daniel_jihad_salem

Український телеведучий і військовий Даніель Салем, який пішов захищати Україну на початку повномасштабної війни, поділився архівним відео. Артист показав, як його "прикрили" на фронті.

На відео Салем під час бою стрибає з кулеметом. Він не зумів втримати рівновагу, а тому впав. Втім, обійшлося без поранення. Нині ведучий зазначає, що то був його "легендарний стрибок".

"Дрібні уривки пам'яті! Пацани прикрили. Можна подумати, що це кіно, але ні. Це реалії. Назва картини: "Мій легендарний стрибок з кулеметом", - написав Салем.

Коли саме та де відбувався бій, який потрапив на відео, артист не розповів. Втім, у коментарях фани усе одно подякували за те, що Салем пішов захищати Україну. Користувачі пишуть:

  • "Хай Бог береже усіх вас й подарує нам довгоочікувану перемогу!"
  • "Як же хочеться, щоб усі ви повернулись додому цілими та неушкодженими... Наші мужні чоловіки, воїни, захисники! Бережи вас боже, нехай янголи покривають вас своїми крилами!"
  • "Бережіть себе!".

Даніель Салем показав свій "легендарний стрибок з кулеметом" - відео

Даніель Салем - останні новини

Нещодавно стало відомо, що Даніель Салем розлучається з дружиною після 17 років шлюбу. До цього він розповідав, що планує усиновити дитину. Як виявилося, від своєї мріє військовий не відмовився.

Він продовжує проходити процедуру підготовки до усиновлення. Салем планує отримати сертифікат, який дозволить почати шукати дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: