Ступку захейтили в мережі / instagram.com/stupka777

6 вересня відомому українському акторові Дмитру Ступці виповнилося 37 років. Він влаштував шикарне святкування в США, де живе вже більше півтори року. 

Так, в день свого народження Ступка відправився в розкішний ресторан, де побалував себе і гостей морепродуктами і не тільки. А ось в описі до фото він вказав, що головна його мрія в цей день - щоб скоріше закінчилася війна.

"Увійшов у новий етап життя... Привіт, 37. Одне можу сказати: я щасливий, коханий і кохаю! А мрія одна - щоб якомога швидше закінчилася війна! Сумую за вами, мої українці", - написав актор.

Відео дня
Ступка відзначив своє 37-річчя / instagram.com/stupka777

Однак варто зазначити, що Ступка за час повномасштабного російського вторгнення жодного разу не приїжджав в Україну. Він виїхав до Америки, де будує своє особисте життя.

Користувачі мережі різко негативно відреагували на його пост. Вони написали:

  • "Добре бажати закінчення війни, коли грієш дупу біля океану! Бажаю скоріше піти в забуття і в ганьбу, як інші такі "псевдопатріоти"
  • "Привіт, падло. Україна за тобою точно не сумує. Не повертайся. А то, що ти коханий, то це не надовго. Падлюк ніхто не любить навіть за гроші"
  • "Так а чого ви не приїжджаєте? Громадянство відібрали?"

Після такого потоку гнівних реакцій Ступка закрив можливість коментувати його публікацію.

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка показав свою нову дівчину.

Вас також можуть зацікавити новини: