Дмитру Гордону - 54 / instagram.com/gordondmytro

Український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон сьогодні відзначає своє 54-річчя. На честь свята УНІАН зібрав найкращі привітання цьому "міцному горішку".

Зараз Дмитра Гордона всі знають як лисого відомого журналіста, який бере інтерв'ю у тисячі різних людей. А ось в юності він був зовсім не лисий. Більш того, журналіст відрощував бороду і вуса.

Дмитру Гордону - 54 / instagram.com/gordondmytro
Дмитру Гордону - 54 / instagram.com/gordondmytro

Також він активно веде свої соціальні мережі, публікуючи фото як з роботи, так і з відпочинку. Цього разу він показав себе крупним планом і привітав себе з днем народження. Першою відреагувала його дружина Олеся Бацман, залишивши під постом "сердечко".

Відео дня
Дмитру Гордону - 54 / instagram.com/gordondmytro

"Дмитро, може зробити в Україні вихідний, на честь вашого дня народження?", "День народження Гордона - національне українське свято", "Вітаю! Щоб чл*н стояв і гроші були", "Дмитро, ви безсмертний?", "З днем народження, легендо", "Титан думки! З Днем Народження", "Щастя і радості бажаю вам і вашій лисині", "З Днем омолодження", "Найкрасивіший і розумний чоловік в моїй стрічці. З днем народження", - пишуть шанувальники.

Відзначимо, Гордон досить самозакоханий і дуже впевнений в собі. У 2020 році він випустив цукерки з собою на обкладинці, вони отримали назву "Гордон в шоколаді". У планах журналіста - випуск морозива "Гордон на паличці" і чаю "Гордон".

Також він є володарем двох "Золотих кнопок YouTube" за кількість підписників, яка перевищує мільйон, на його YouTube-каналах "Дмитро Гордон" і "В гостях у Гордона". 

Дмитру Гордону - 54 / instagram.com/gordondmytro

Що стосується особистого життя, то воно у нього не менш насичене. Відомо, що у нього було чотири дружини. Від першого шлюбу у нього є 29-річний син Ростислав, від другого шлюбу - 26-річний син Дмитро, від третього шлюбу - 22-річна дочка Єлизавета і 20-річний син Лев, від четвертого шлюбу з Олесею Бацман - 9-річна дочка Санта, 5-річна дочка Аліса і 2-річна дочка Ліана.

Дмитру Гордону - 54 / instagram.com/gordondmytro

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон показався з новою зовнішністю.

Вас також можуть зацікавити новини: