Джордж Клуні / фото ua.depositphotos.com

Американський актор Джордж Клуні може залишитися без будинку у Великій Британії. А все через те, що його розкішний маєток постраждав від повені через сильні дощі. Про це пише видання Mirror.

Зазначається, що Клуні є володарем великої території, на якій окрім будинку є власний кінотеатр, винний погреб, сад та басейн. Все це оцінюють у 15 мільйонів фунтів стерлінгів (це приблизно 727 мільйонів гривень). Проте сад та прилегла територія вже знаходяться під водою, а сума майбутніх збитків після повені ще не називається.

Існує ймовірність, що негода буде продовжуватися найближчими днями. 

Відео дня

"Є ймовірність того, що пориви вітру можуть досягати 60-70 миль на годину, в основному на відкритих узбережжях, хоча в ширшому масштабі побачимо коротший період сильного, шквалистого дощу з градом і громом у кількох місцях. Підвищується ймовірність повеней та руйнувань", - зазначають синоптики у Великій Британії. 

Сам Клуні поки не коментує цей інцидент. 

Що відомо про будинок Джорджа Клуні

Джордж разом з дружиною придбали маєток у Великій Британії ще у 2014 році. Загалом він має дев’ять спалень і велику територію. Проте це не перший раз, коли будинок постраждав від негоди - раніше повінь зруйнувала тенісні корти, веранду і теж сад. Подружжя довгий час робили ремонт та відновлювали затоплені ділянки. 

Нагадаємо, раніше будинок екс-судді проекту "МастерШеф" Тетяни Літвінової було пошкоджено. 

Вас також можуть зацікавити новини: