У ті часи майбутній актор навряд чи мріяв про кар'єру в Голлівуді / кадр з фільму"гнів людський"

Відомий актор Джейсон Стейтем прославився вже тоді, коли був маже лисим. Всесвітню славу йому принесли ролі відважних героїв, які вміло поводяться зі зброєю і рятують весь світ.

Однак мало хто знає, який вигляд мав Стейтем з волоссям. Виявляється, в молодості актор займався професійним спортом. У 1990 році Стейтем брав участь у змаганнях зі стрибків у воду. Тоді він носив розкішну шевелюру і вже міг похвалитися м'язистим тілом.

У ті часи майбутній актор навряд чи мріяв про кар'єру в Голлівуді. Однак тоді його помітив рекламний агент. Стейтема запросили в рекламну кампанію Tommy Hilfiger, після чого його життя кардинально змінилося. Він почав отримувати все більше пропозицій, потроху знімався у фільмах. Разом зі зростаючою славою змінювалася і зачіска Стейтема. Спочатку він носив коротку стрижку, а потім поголився налисо і більше не змінює свій імідж. 

 Як Джейсон Стейтем виглядав з волоссям / скріншот

Однак, як пишуть фанати м'язистого актора під відео з його змаганнями зі стрибків, він дарма відмовився від волосся на голові. З розкішною шевелюрою Стейтем ще гарячіше, вважають коментатори.

Актор Джейсон Стейтем - що про нього відомо

Джейсон Стейтем народився 26 липня 1967 року. В молодості він активно займався спортом, проте іноді йому доводилося заробляти собі на життя продажем прикрас і парфумерії. Стейтем торгував прямо на вулицях.

Наприкінці 1990-х років, коли він почав зніматися в рекламі, його помітили режисери та продюсери. Першою роботою Стейтема був фільм "Карти, гроші, два стволи". Після цього кар'єра актора злетіла з небувалою швидкістю. У 2000 році він знявся у фільмі "Великий куш", після чого він став зіркою багатьох бойовиків. Одні з найгучніших ролей Стейтема - у фільмах "Перевізник", "Адреналін" і "Нестримні".

Вас також можуть зацікавити новини: