Раніше співачка шокувала фанатів дивною поведінкою на концертах / скріншот

Російську співачку МакЅим, яка скасувала всі свої концерти і, за чутками, може чекати на дитину, помітили з кальяном. Артистку зняли на відео, коли вона проводила час в одному із закладів.

За даними журналістів російського видання Super, співачка курила кальян. Крім цього, МакЅим вирішила "зняти стрес" ще й алкоголем.

"Артистка диміла кальян, а через відсутність там алкогольних напоїв, особистий водій люб'язно приніс пакет з таємничою пляшкою. Чутки про вагітність і важке відновлення після коми під час ковіду, з яким зіткнулася Максим, ще більше затьмарюють картину", - вказує видання.

Фанати розлютилися. Вони засуджують МакЅим за її "відпочинок" на тлі чуток про хвороби і вагітності. Багато хто також згадує, що кілька років тому співачка ледь не загинула через коронавірус, а тепер "гробить" своє здоров'я алкоголем.

Коментатори пишуть:

  • "Вона на дні, це кінець кар'єри! І нічого її вже не врятує"
  • "Я думала, що вона вагітна, а, мабуть, просто на стресі набрала кг"
  • "Все дуже просто виявилося - вона просто спивається. До речі, на відео з концерту створюється враження, що вона саме сильно п'яна"
  • "Шкода її, адже залежність - та ж хвороба, їй би на реабілітацію, і знову увійде в стрій"
  • "Бідна, бідна Марина. Важкий період у дівчинки, алкоголізм називається. Несіть їй гроші за квитки і далі".

Що відбувається з МакЅим

Раніше співачка шокувала фанатів дивною поведінкою на концертах. Вона хиталася, насилу стояла на ногах і не могла співати. На одному з відео з МакЅим фанати помітили у неї кругленький животик. Після цього російський лікар заявив, що співачка нібито чекає на дитину, але у неї є проблеми зі здоров'ям. Сама МакЅим чутки про вагітність не коментувала.

Вас також можуть зацікавити новини: