У коментарях нерідко з'являються думки про те, що бізнесмен міг просто стати хрещеним батьком або ж скористувався послугами сурогатної матері / фото instagram бізнесмена 

Український бізнесмен Олексій Тригубенко, який став фіналістом романтичного реаліті-шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, вперше показав матір свого первістка. Нещодавно чоловік став батьком, у нього народився син. А днями дитину похрестили.

На своїй сторінці в Instagram Тригубенко показав відео з церкви. Він поділився емоціями від таїнства та зазначив, що дуже радіє.

"Важливий день для нашої родини! Похрестити Марка, якому вже майже три місяці. Відчуваю безмежну радість і відповідальність бути батьком цього чудового маленького хлопчика. Нехай він росте щасливим і здоровим, оточений нашою любов’ю та підтримкою. Бажаємо йому в житті тільки найкращого, і віримо, що його життєва подорож буде чарівною", - написав фіналіст "Холостячки".

Окрім щемливого відео Тригубенко розмістив нову Stories. На ній він показав фото своєї обраниці. Жінка тримала сина на руках та обіймала чоловіка, її обличчя майже неможливо розгледіти. 

Фіналіст "Холостячки" Тригубенко вперше показав матір свого первістка / колаж УНІАН, скриншоти

Сам Тригубенко зазначив, що згодом розповість про матір свого первістка більш детально. У коментарях під відео фани привітали чоловіка, вони пишуть:

  • "Вітаю! Нехай маленький зростає щасливим та благословенним"
  • "Вітаю, дуже чуттєве відео"
  • "Олексію, вітаю! Янгола-охоронця та класної вдачі"

Що відомо про особисте життя Тригубенка

Нагадаємо, бізнесмен став фіналістом шоу "Холостячка", але Мішина обрала не його, а Еллерта. Влітку 2022 року Тригубенко розсекретив свою дівчину. Він не став показувати її фото, але розповів про знайомство з обраницею.

"Нарешті я знайшов дівчину, з якою хочу бути, яка мені цікава. Але зараз вона за кордоном і ми не разом. Аліна поїхала до Чернівців за два дні до початку війни і після цього ми вже не бачилися. Ми підтримували контакт. Я їй казав, що війна закінчиться, два-три дні — і вона повернеться до Чернівців, все буде добре. Але війна триває. І я не можу змушувати людину приїхати в Україну. Зараз я мрію про те, щоб війна закінчилася і Аліна повернулася до Києва", - говорив бізнесмен.

А вже у липні стало відомо, що Тригубенко вперше став батьком. Втім, не усі фани повірили у це. У коментарях нерідко з'являються думки про те, що бізнесмен міг просто стати хрещеним батьком або ж скористувався послугами сурогатної матері.

Вас також можуть зацікавити новини: