Лепс розповів про позашлюбного сина / instagram.com/gvleps

Російський співак, який підтримав війну в Україні, Григорій Лепс здивував несподіваним зізнанням - у нього є син, який народився поза шлюбом.

В інтерв'ю з пропагандистами на недавньому концерті в Кремлі Лепс розповів, що не спілкується з незаконнонародженим сином, тому що той вже дорослий чоловік зі своєю сім'єю.

Також артист додав, що практично у всіх знаменитостей є незаконнонароджені діти, але не всі готові зізнатися в цьому.

Відео дня

Зазначимо, майже два роки тому 61-річний Григорій Лепс розлучився з дружиною Ганною Шапликовою після 20 років шлюбу. У шлюбі Григорія і Анни народилися троє дітей: дочки Єва і Ніколь і син Іван. У Лепса також є старша дочка Інга від першого шлюбу Григорія зі Світланою Дубінською.

Позиція Лепса щодо війни в Україні

Артист з перших днів повномасштабного російського вторгнення підтримує злочинний режим Кремля. Більше того, він пообіцяв окупантам виплачувати по мільйону гривень за кожен підбитий танк Leopard. Одному з них артист вже виплатив "винагороду".

Однак нещодавно в акаунті Лепса на Spotify з'явився заклик зупинити війну. Як виявилося, його аккаунт зламали. Автори обіцяють усім пропутінським співакам ставити на аватарку зображення співака Clonnex зі Львова з написом "Stop war in Ukraine".

Вас також можуть зацікавити новини: