Марія Машкова / Скріншот Instagram

Російська акторка Марія Машкова, яка здобула популярність після зйомок у серіалі "Не родись вродливою", до повномасштабного вторгнення неодноразово приїжджала в Україну.

Так, за кілька місяців до вторгнення вона відвідала Київ. У річницю повномасштабної війни, 24 лютого 2024 року, вона показала кадри свого приїзду і з сарказмом розповіла, чим Київ погрожував російській жінці.

Машкова показала, як гуляла містом. Помітно, що їй подобається Київ і вона насолоджується часом, проведеним у столиці України.

Відео дня
Марія Машкова в Києві / Скріншот Instagram

"А зараз я вам покажу, який вигляд мав Київ і чим він погрожував російській жінці (у мене тоді було тільки російське громадянство) та її доньці навесні 2021 року. Приготуйтеся гарненько. Відразу стане очевидно, навіщо Путін 24 лютого 2022 року пішов танками на Україну", - написала Машкова.

Вона додала, що страх обов'язково програє, а любов переможе.

"Терор у чужій країні нерозривно пов'язаний із терором у своїй", - зазначила актриса.

До слова, Марія Машкова виїхала з Росії. Вона одразу ж засудила злочинний режим Кремля і агресію диктатора Володимира Путіна. Ба більше, Машкова посварилася зі своїм батьком Володимиром Машковим, який співає дифірамби Росії.

Нагадаємо, раніше Марія Машкова відмовилася від свого ім'я по батькові.

Вас також можуть зацікавити новини: