Відео, на якому Камалія хизувалася будинком, викликало бурхливу реакцію фанів / скриншот

Українська співачка Камалія похизувалася розкішним відпочинком. Вона з чоловіком-мільярдером Мохаммодам Захуром та двома доньками відправилися на Майорку. 

Вони поселилися, як говорить сама Камалія, у "затишному іспанському куточку" - великому будинку з басейном. Розкішний маєток співачка показала майже з усіх сторін. Вона провела детальну "екскурсію" та зняла усе на відео.

Помітно, що доньки Камалії дуже радіють відпочинку. Вони навчаються у Лондоні та не часто бачаться з матір'ю. Нині ж, поки у дівчат канікули, співачка вирішила провести з ними час в Іспанії.

Відео, на якому Камалія хизувалася будинком, викликало бурхливу реакцію фанів. Одні почали писати, що їх надихає родина співачки. Інші ж просять зірку не так сильно вихвалятися подібними подорожами, адже не усі українські мами можуть вивезти дітей за кордон, у безпечне місце.

Камалія показала, як відпочиває на Майорці - відео

Також Камалія показала, чим вони займаються на Майорці. Співачка та її доньки вміють їздити верхи, а тому орендували коней й влаштували собі прогулянку.

Нагадаємо, раніше Камалія показала, як святкувала з чоловіком річницю знайомства. Співачка казала, що розлучається з обранцем, проте нині вони демонструють справжню ідилію.

Вас також можуть зацікавити новини: