Злата Огнєвіч / фото instagram.com/zlata.ognevich

Астролог Поля Радість зробила прогноз, кого може вибрати героїня шоу "Холостячка 2" Злата Огнєвіч у фіналі.

На цей час у проекті залишилося всього 5 учасників. Прогнози носять суб'єктивний та розважальний характер, пише РБК-Україна.

"Злата з Сонцем у Козерозі, що дає уявлення не тільки про людину, але і про чоловіків в її житті. Яким був батько і яким вона бачить свого чоловіка. Козеріг вірний і відданий, він націлений на великі досягнення і в міру аскетичний, він строгий і елітарний. Також у Злати в Козерозі Венера – це пояснює, кого жінка вибирає і бажає. По суті, її бажання збігаються з тим, який чоловік зробить її щасливою. Вона і сама вірна, однолюб і людина великого польоту. Місяць у Водолії робить дівчину повітряної, по-хорошому дивною, яскравою, рухомий і експресивної. Емоції її часто хиткі і непередбачувані", – охарактеризувала астролог головну героїню шоу.

Астролог також припустила, що справжня любов "накриє" співачку в наступному році.

Читайте також"Страх і тривога": стоматолог з шоу "Холостячка" описав життя на реалітіЩо стосується сумісності Злати Огнєвіч з кожним з учасників шоу, то астролог зробила наступні висновки:

Злата та Олег Плахотнюк. Ідеальний варіант. Я б дала 5 з 5 по експрес-синастрії за умови вибору тільки з цих п'яти чоловіків у всьому світі.

Злата та Андрій Задворний. Є щось, що я б назвала"непримиренні розбіжності"... Але якщо цей шлюб був би першим для Андрія, то він, швидше за все, дуже швидко б розпався. Я б дала 2 з 5 до сумісності.

Злата та Максим Тарапата. Ймовірно, він хороший для перших 10 побачень і красивого роману, але не з перспективою на життя. Я б дала теж 2 з 5.

Злата та Андрій Хветкевич. Зв'язок на рівні емоцій і логіки розуму не простежується. І щоб це зіграло, хлопцеві треба набагато більше часу, ніж рамки проекту. По дому шлюбу контролер він. В цілому жити можна. Але я б дала 3 з 5.

Злата та Дмитро Шевченко. Хлопець для неї нестійкий і незрозумілий. Вона для нього недостатньо запальничка. Поки у неї є успіх, а стосунки не зареєстровані в РАГСі, тут є чому статися. Але не більше того... Я б дала 0 по сумісності та попередження "не влізай - вб'є".

Раніше повідомлялося, як учасник "Холостячки" написав розгромний пост про побачення зі Златою Огнєвіч.

Вас також можуть зацікавити новини