Потап і Настя Каменських святкують річницю розпису / instagram.com/kamenskux

Українські артисти Потап і Настя Каменських 18 жовтня відзначають річницю свого розпису.

Відомо, що закохані таємно одружилися в Лос-Анджелесі, а потім і в Україні. Але тільки в травні 2019 року вони зіграли весілля. Разом вони вже багато років.

"У цей день ми відзначаємо річницю розпису з Каменських і нам так шкода, що ми не побачимо цю красу (яку Настя зробила вдома, - УНІАН) кожен день, але зате ми встигли зробити фотки і там куди ми відлітаємо вони нагадають нам про теплу осінь. Кохаю тебе, моє жабеня. Ти неймовірна дружина і дизайнер нашого життя", - написав Потап.

Відео дня

Настя Каменських також розповіла про цю щасливу подію у своєму інста-блозі.

Читайте також"Мене може нагинати тільки чоловік": Ілона Гвоздьова різко висловилася про "Танці з зірками""Сьогодні у нас річниця розпису, і мій чоловік на честь цього везе мене в... напишіть ваші варіанти країни куди ми їдемо", - додала зірка.

Нагадаємо, раніше Потап попустував з оголеною Настею Каменських на публіці.

Потап і Настя Каменських: історія стосунків

Артисти десять років були учасниками дуету "Потап і Настя", який став мега популярним не тільки в Україні. Вони почали зустрічатися ще коли Потап був офіційно одружений на Ірині Горовій. При цьому заради Насті він розлучився з дружиною.

Довгий час вони приховували свої стосунки. У пісні "Константа", яку Потап присвятив Каменських, він говорив, що намагався вберегти свою кохану від зайвих очей, слів і постів. 

Відомо, що продюсер зробив Каменських пропозицію в недобудованому будинку. Звичайно, співачка одразу ж погодилася. У травні 2019 року вони зіграли розкішне весілля, на якому були багато українських зірок.

Вас також можуть зацікавити новини: