Каменських постала в новому образі / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських опублікувала в Instagram знімок, на якому позує в білому роздільному купальнику.

При цьому дівчина спирається на барну стійку, грайливо посміхається і прикушує палець. В цей час Потап намагається злегка вдарити свою дружину по сідницях. 

Ймовірно, вони знаходяться на відпочинку. Через те, що Настя позувала в купальнику і з мокрим волоссям, а Потап надів білу футболку, червоні шорти і бейсболку в тон.

Відео дня

"Якийсь невдалий ракурс для фігури", "Ширше Потапа", "Класна фігура", "Відпад", "Супер фото", "Потап не вірить, що це все його", "Твоя фігура - це щось з чимось", - пишуть шанувальники.

Каменських постала в новому образі / instagram.com/kamenskux

Читайте також"Танці з зірками": актор Артур Логай розповів, що у нього є позашлюбний синХто така Настя Каменських

Настя Каменських - це українська співачка, яка здобула популярність, виступаючи в дуеті з Потапом. 10 років пара завойовувала серця глядачів, а потім група розпалася. Потап почав більш активно займатися своєю групою MOZGI, а Настя пішла в сольне плавання під псевдонімом NK. Влітку 2020 року зірка представила свій перший сольний іспаномовний альбом Eclеctica.

У травні 2019 року Потап і Настя Каменських одружилися. Вони живуть у власному приватному будинку під Києвом. По сусідству з ними живуть Юрій Горбунов і Катя Осадча.

Вас також можуть зацікавити новини: