Кончіта Вурст кардинально змінилася: як зараз живе переможниця 'Євробачення'

Переможниця "Євробачення-2014" Кончіта Вурст викликала фурор на конкурсі завдяки своєму вокальному таланту та образу трансгендерної жінки.

Тоді вона підкорила глядачів виконанням пісні "Rise Like a Phoenix", а її імідж нікого не залишив байдужим. Однак, через багато років, вона зважилася на зміни. Зараз Кончіту не впізнати. Вона повернулася до ролі чоловіка, але такий її образ не сподобався шанувальникам.

Зараз Томас Нойвірт (справжнє ім'я артиста, - УНІАН) більше схожий на мачо, ніж на розкішну жінку з бородою. Він змінив сукні на джинси і футболки, підбори - на грубе взуття, а довге волосся обрізав під каре.

Відео дня
Кончіта Вурст кардинально змінилася: як зараз живе переможниця 'Євробачення'

Після таких змін у соцмережах артиста почали з'являтися коментарі, що його колишній образ більше подобався його шанувальникам. Багато хто почав називати його драг-квінсом, проте сам він хоче, щоб його вважали чоловіком, який любить чоловіків.

Варто зазначити, що такий імідж неодноразово зіграв із Томасом злий жарт. Екс-бойфренд артиста погрожував йому, що розповість громадськості про те, що в нього позитивний ВІЛ-статус. Не витримавши пресингу, Томас сам відверто про це розповів.

Зараз Томас навчився жити зі своєю проблемою і продовжує займатися музичною діяльністю. Періодично він з'являється в образі трансгендерної жінки, однак і фотографій у чоловічій подобі у нього стало набагато більше.

Кончіта Вурст кардинально змінилася: як зараз живе переможниця 'Євробачення'

Нагадаємо, раніше Джей Ло кардинально змінила імідж.

Вас також можуть зацікавити новини: