Коментатори були вражені тим, як Бадоєв говорить про доньку / фото прес-служба

Кліпмейкер Алан Бадоєв розчулив мережу. Він показав фото своєї єдиної доньки Лоліти, яка взимку цього року відсвяткувала 18-річчя. Артист не приховує, що дуже любить дитину.

"Моє сонечко. Дивлюсь на Lo і завмирає подих. Нехай наші діти будуть щасливими, їм ще лікувати світ любов'ю", - написав кліпмейкер під світлинами доньки. 

На чорно-білих фото донька Бадоєва позує у майці з відкритим животиком. Дівчина обрала "лук" у стилі "нульових" та доповнила образ "бунтарськими" аксесуарами - ременем із дірочками, а також кулоном у вигляді серця.

Відео дня

Помітно, що дівчина не піддалася моді та не змінювала зовнішність. Лоліта лише освітлила пасма волосся та додала трохи макіяжу.

Донька Алана Бадоєва / фото instagram кліпмейкера

Фани прийшли у захват від фото доньки кліпмейкера. Вони пишуть, що Лоліта дуже схожа на свого батька. Також коментатори зазначили:

  • "У вас навіть діти то витвір мистецтва!"
  • "Копія тата, дуже гарна дівчина"
  • "Мені так подобається, як ви завжди говорите про свою доцю, як підтримуєте. У неї чудовий тато!"
  • "Хай буде такою творчою, розумною та світлою людиною, як її батько"
  • "Так, тільки любов врятує цей світ".

Особисте життя Алана Бадоєва - що відомо

Нагадаємо, кліпмайкер має двох дітей - сина та доньку. Їх від нього народила ведуча Жанна Бадоєва. Із нею режисер перебував у шлюбі 9 років, вони розлучилися у 2012 році.

Нині Жанну Бадоєву називають "мовчункою" та "зрадницею" через  те, що вона ніяк не коментує повномасштабну війну РФ проти України. На телебаченні країни-агресорки і досі виходять нові випуски тревел-шоу з артисткою. На думку продюсера "Орла і Решки", Бадоєва не може розірвати контракт.

Вас також можуть зацікавити новини: