Марина з Харківської області на "Холостяку"

Під час шостого випуску шоу "Холостяк" розгорівся скандал з однією з учасниць. Дівчата назвали Марину "бичкою", а також сказали, що дівчину можна вивезти з села, а село з дівчини - ні. У зв'язку з цим на неї і в соціальних мережах звалилося багато хейту. 

Зараз Марина в своєму TikTok-блозі дала ефектну відповідь всім недоброзичливцям. Вона записала коротке відео, де спочатку показала своє фото в чорній футболці на тлі поля зі словами: "Ти - селючка. Людину можна вивезти з села, а село з людини - ні". Потім з'явилося її відео, де та позує в чорній короткій сукні і сонцезахисних окулярах. На відео напис: "Так, тому що я взяла від села найцінніше: доброту, красу, цілеспрямованість". 

Хто така Марина з "Холостяка"

Дівчині 25 років, вона косметолог з Харківської області. На проекті з нею було кілька цікавих побачень. Наприклад, в одному з випусків вона вирушила з Алексом Топольським в замок, де вони залишилися ночувати. У них був настільки бурхливий вечір, що все ледь не закінчилося близькістю - Алекс вчасно показав Марині, що він не хотів би квапити події. 

Попри це дівчина вже двічі була за крок до вильоту - отримувала жовту троянду. Як відомо, в новому сезоні романтичного шоу жовта троянда символізує останній шанс для учасниці. Як зізнавалася сама Марина, вона не розуміє чому "холостяк" саме так до неї ставився. 

Зазначимо, новий випуск програми "Холостяк" вийде в п'ятницю, 9 грудня. Очікується, що там будуть з'ясування стосунків, пов'язані з попередньою церемонією троянд. Тоді Топольський не зміг зробити свій вибір, оскільки почув багато нового про учасниць. Найбільше негативу було на адресу Олександри Мудрої, але дівчина трималася гордо і впевнено відповіла на всю критику з боку.

Вас також можуть зацікавити новини: