Співачка вирішила заробляти криваві рублі / фото instagram.com/maruvofficial

Опальна співачка MARUV, яка з початку повномасштабного російського вторгнення мовчить про велику війну, повернулася до Росії. До цього вона була і в Європі, і в Україні.

Однак більшість українців негативно висловлювалися на її рахунок, адже артистка не висловилася щодо злочинного режиму Кремля і не підтримала батьківщину. Шанувальники поставили жирний хрест на її кар'єрі в Україні.

Тому вона вирішила повернутися в Росію, як каже блогер Богдан Беспалов. За його словами, незабаром Анна Корсун (справжнє ім'я співачки, - УНІАН) може і зовсім стати номінантом однієї з російських премій. 

"MARUV повертається на російську сцену. Саме тому з'явилися релізи російською мовою, активна реклама ВКонтакте (заборонена в Україні соцмережа, - УНІАН). Давайте просто залишимо в пам'яті, як співачка, яка народжувала дитину в Києві, є українкою, зраджує свою країну і їде заробляти в країну-агресора, приєднавшись до команди Повалій, Байрак, Лорак і Анни Асті", - сказав блогер.

Нагадаємо, на якийсь час MARUV зникла з інформаційного простору. Однак нещодавно вона все ж повернулася в мережу, але вже з новим іміджем і ім'ям. Тепер вона блондинка, яка виступає під псевдонімом Sharlotta Ututu. 

У мережі різко негативно відреагували на зміни співачки. Коментатори пишуть, що вона зрадниця і кажуть, щоб вона сиділа в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: