Маша Єфросиніна / фото instagram.com/mashaefrosinina/

Тема брехні стала провідною в новому випуску "Дорослих дівчаток". Оля Полякова та Маша Єфросиніна поспілкувалися про те, що представники шоу-бізнесу часто вдаються до неправдивої інформації. Телеведуча пригадала, як її обманули, даючи інтерв'ю.

Маша Єфросиніна пригадала, як Володимир Остапчук дав їй інтерв'ю чотири роки тому, у 2019-му. Тоді телеведучий розповів про щасливе сімейне життя, хоч уже тоді шлюб дав тріщину.

"Остапчук – це людина, яка прийшла та повністю про все набрехала. Він розповів про своє щасливе прекрасне життя з жінкою та дітьми. Набрехав, бо він пів року вже як жив з іншою жінкою. Йому з цим жити і його совісті теж", – розповіла Єфросиніна.

Маша та Остапчук / скриншот

"Остапчук?! Брехло брехляче", – жорстко додала Оля Полякова.

Що відомо про особисте життя Остапчука

З 2007 по 2020 рік Остапчук був у стосунках з Оленою Войченко. У шлюбі у пари з'явилося двоє дітей - Емілія і Еван. Наразі діти живуть з мамою. До слова, після розлучення Остапчук і Войченко публічно з'ясовували стосунки, звинувачуючи одне одного в поганому виконанні батьківських обов'язків, але зараз конфлікт вичерпаний. 

Другою дружиною Вови була нотаріус Христина Горняк. Пара також розлучилася. Після розлучення Христина Горняк та Володимир Остапчук довго не могли влагодили суперечки щодо спільного майна. Справа в тому, що Володимир привів до їхнього будинку свою нову обраницю журналістку Катерину Полтавську і затіяв там ремонт. Горняк обурилася та наголосила, що чоловік не має права щось робити в їхньому спільному будинку, поки вони не вирішать його подальшу долю.

Нагадаємо, що нещодавно українська блогерка і нотаріус Христина Горняк відзначила першу річницю з дня розлучення з шоуменом Володимиром Остапчуком. А він, у свою чергу, в цей же день відзначав першу річницю стосунків з журналісткою Катериною Полтавською.

Додамо, що  раніше дружина Остапчука публічно влаштувала сцену ревнощів.

Вас також можуть зацікавити новини: