EL Кравчук висловився про Дорна / фото колаж УНІАН

Український співак EL Кравчук різко висловився про свого друга Івана Дорна, який має неоднозначну позицію щодо війни в Україні. 

Він не розповів, скільки років вони товаришують, але зазначив, що на період війни підтримують зв'язок та обговорюють дивні витівки Дорна. Співак каже, що Іван намагається постійно виправдовуватися перед ним. 

"Мене бісить в українському шоу-бізнесі Ваня Дорн. Я до нього класно ставлюся, ми друзі. Ми друзі, правда. І я кажу йому те ж саме. Як можна інколи казати те, що він каже? Він каже: "Андрій, ти розумієш, я не думав". А я відповідаю: "Треба думати, а потім казати", - розповів Кравчук в програмі "Муз_Тренд".

Він також додав, що за час війни український шоу-бізнес зазнав суттєвих трансформацій. Тому потрібно фільтрувати слова, які транслюєш публічно. А всі зірки, які раніше були на топових позиціях тепер втратили їх.

"За останні два роки шоу-бізнес обнулився. Зараз немає суперзірок, зараз суперзірка - це Україна", - наголосив співак. 

Що відомо про позицію Івана Дорна

Співак Іван Дорн останнім часом досить дивно поводить себе. На початку війни він допомагав українцям та розповідав про донати. Далі заявив про готовність повернутися в Москву. А потім, за словами блогера Богдана Беспалова, він змінився, адже не живе в Україні і не розуміє реалій сьогодення. Згодом була інформація, що Дорн виступить на Балі для росіян. Потім він вибачався перед українцями. Через свою нечітку позицію його називають "голубом миру".

Нагадаємо, раніше Олеся Жураківська висловилася про свою екс-подругу-путіністку Горбачову. 

Вас також можуть зацікавити новини: