Фото інстаграм Ксенії Мішиної 

Українська акторка Ксенія Мішина шокувала зізнанням. Виявилося, що вчитель валеології у її школі в Севастополі непристойно поводився з нею та однокласницями. Тоді вона вчилася у 6 класі. 

"У нас був вчитель, який постійно влаштовував нам "медичні огляди". Це нерадісна тема. Він звільняв нас з уроків, дівчат, заводив нас в спеціальний кабінет і влаштовував "медичний огляд": ми роздягалися до трусиків, а потім ми підходили, він все там дивився і казав: "Все добре, розвиваєшся". Постійно раз в місяць там все дивився", - розповіла акторка у стендапі STAND UP Battle Club.

Проте додає,що тоді це не здавалося чимось дивним для них. 

"Ми всі його дуже любили. Ми йому довіряли. Він такий класний був, бо він нас звільняв з уроків. Потім ми могли з ним кудись ходити. Іноді він запрошував нас додому в гості", - пригадала Ксенія.

Та під час таких візитів додому теж траплялися моменти розбещення. 

"Пам'ятаю, у нього був комп'ютер, а у нас ще не було. Ще якісь диски були. А ми запитали: "Костянтин Олександрович, а що це за диск?", а там така дівчина була гола. Він нам його поставив і там було порно. Ми всі це подивилися", - розповіла акторка. 

Мішина каже, що вчитель не отримав жодного покарання і навіть досі працює в школі з дітьми. Щоправда, тепер він викладає фізичне виховання. 

"Він для нас був добрим. Ми не говорили батькам. І ми нічого не розуміли, а коли вже стали дорослими, то зрозуміли, що це було ненормально", - зазначила дівчина. 

Нагадаємо, нещодавно актора Жерара Депардьє знову звинуватили у сексуальному насиллі. 

Вас також можуть зацікавити новини: