Фото інстаграм фан-сторінки актора 

Французького актора Жерара Депардьє, який відомий за фільмами "Астерікс і Обелікс", "Невдахи" та іншими кінороботами, знову звинуватили у сексуальних домаганнях. Нова заява на нього надійшла у поліцію на початку січня 2024 року. Про це пише газета Ouest France.

На 75-річного чоловіка написала заяву молода дівчина, яка була його колишньою асистенткою. Вона зазначила, що насилля з боку актора трапилося двічі. Перший раз це було у нього вдома в Парижі, а другий - під час зйомок у 2014 році. Їй тоді було 24 роки. 

Сам Жерар не коментує цей інцидент, проте його адвокат вже встиг висловитися так: 

Відео дня

"Про чергову заяву на актора я дізнався з преси. Проте наголошую, мій клієнт категорично заперечує факти, які можуть бути кваліфіковані, як сексуальне насилля".

Розслідування цієї справи поки триває. 

Секс-скандали Жерара Депардьє

Чоловіка багато разів звинувачували жінки у сексуальних домаганнях. Вперше Жерар Депардьє потрапив у центр секс-скандалу влітку 2018 року. Тоді його 14 жінок звинуватили в насильстві. Потім у жовтні 2023-го Депардьє опублікував відкритий лист у газеті Le Figaro - у ньому він спростував усі висунуті проти нього звинувачення і наголосив, що це все неправда. 

До речі, наприкінці минулого року, одна із акторок, яка також розповіла про сексуальні домагання з боку Депардьє - Еммануель Дебевер - вчинила самогубство.

Нагадаємо, раніше зірка серіалу "Гра в кальмара" прокоментував звинувачення у сексуальному домаганні. 

Вас також можуть зацікавити новини: