Солодніков розкритикував Дудя / скрін відео

Популярний російський журналіст, відеоблогер і бібліотекар Микола Солодніков, ведучий YouTube-каналу "Ещенепознер" розкритикував свого колегу - популярного блогера і журналіста Юрія Дудя за марно витрачений час.

"Юро, ми займалися ху*нею. Я скажу тобі прямо: ти займався ху*нею, і я часто займався ху*нею. Більшу частину нашого життя ми марно витратили", - заявив Солодніков в інтерв'ю для програми "вДудь".

За словами Солоднікова, журналісти витратили своє професійне життя на дрібниці, на фальш.

"Політичне питання, якщо воно потрапляє в неосвічену голову, в антиінтелектуальну голову стає примітивним, жахливим. І в цій примітивній війні, звичайно ж, перемагають такі політики, як Володимир Путін. Тому що їх цінності зрозумілі, доступні", - упевнений Солодніков. 

Він запропонував Дудю перед вибором нового героя інтерв'ю задавати собі питання: на що ти працюєш?

"Коли ти робиш матеріал з Моргенштерном, коли робиш інтерв'ю з Настею Івлєєвою, або з Івангаєм, коли ти робиш ще 10-15 інтерв'ю з такими героями: ти працюєш на що? Ти спрощуєш свідомість наших громадян чи ускладнюєш? Чи ти їх розважаєш? Що ти робиш, Юр?" - запитує Солодніков.

Нагадаємо, раніше відомий український продюсер Олександр Роднянський припустив, що наступним президентом РФ після Путіна може стати відомий російський блогер Юрій Дудь. За словами Роднянського, Дудь - людина бездоганної репутації. 

Сам Дудь виступає проти російського вторгнення в Україну, засуджуючи політику Кремля.

"Путін вторгся на територію суверенної держави і веде там війну", - писав блогер, наполягаючи на негайному припиненні агресії РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: