Про цих артистів скоро можуть забути, каже Чемеров / колаж із фото

Співак Саша Чемеров, який на початку повномасштабного російського вторгнення разом з Колею Сєргою створив "Культурний Десант", розповів, кар'єра яких артистів добігає кінця.

За його словами, в Україні вже змінилися обставини й герої. Ті, хто були героями до цього, більше ними не будуть, якщо не переформатуються.

"Ми живемо в часі боротьби старого з новим. І я впевнений, що нове витіснить старе. Так і відбувається. Те саме стосується і наших артистів. Я впевнений, що навіть таку артистку, як Оля Полякова, теж можуть забути, якщо вона не змінить парадигму в своїй музиці. Тому що їй треба змінювати музику, треба давати якість. На мою думку, не треба годувати людей, умовно кажучи, картоплею, їм потрібно дати повний раціон. І в неї є можливість це зробити. Я думаю, що, дасть Бог, коли буде якесь розуміння, то вже все тоді зміниться", - сказав Чемеров в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Він додав, що зараз люди вже зрозуміли смак якості. Тому навіть старі герої, такі як Монатік, вже злетіли з перших позицій. Про це свідчать рейтинги.

"Я вважаю, що це кон'юнктурна музика, коли молодь намагається догодити старшому поколінню. До цього переліку я б відніс і Тіну Кароль, і частково "Без обмежень", "Антитіла". Вважаю, що треба змінювати музику, наближатися до молоді, до людей свого віку. Розмовляти з людьми їхньою мовою, їхніми кодами", - додав артист.

Яких артистів Чемеров вважає перспективними

За його словами, він слухає музику "ДахаБраха", "Один в каное", "Циферблат", "Пиріг і Батіг". Він каже, що у нас багато реально класних артистів. Є артисти з однією поки що піснею.

"Я музичний еклектик, тому жанр для мене не так важливий. Мені головне, щоб музика чіпляла і була якісною. Я слухаю абсолютно всі жанри, та й сам працюю в багатьох. Тобто для мене немає такого, що я, приміром, рокер чи ще там хтось", - додав співак.

Нагадаємо, раніше Саша Чемеров назвав "скотиною" зрадника Артура Пирожкова.

Вас також можуть зацікавити новини: