Фото інстаграм Любові Успенської 

Російська співачка родом з України Любов Успенська, яка активно підтримує політику агресора, отримала російський паспорт.

Так путіністка, яка з 1993 року живе в РФ, лише нещодавно отримала офіційний документ громадянки країни-окупантки, хоч і просила про це давно.  

"Я вже відсвяткувала набуття громадянства. І я щаслива, що тепер є громадянкою такої великої держави. Я завжди любила Росію, і думаю, що моя мрія здійснилася", - сказала Успенська в інтерв'ю одному росЗМІ.

Відео дня

Вона також додала, що для отримання паспорта країни-агресора їй довелося скласти разом із донькою іспит з російської мови. 

До слова, 70-річна Любов Успенська з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує диктаторський режим Путіна. Вона цинічно заявила, що вірить у Росію і думає, що хтось "хоче нас заплутати, нас хочуть знищити", в той час, як РФ безжально нападає на мирних людей та знищує українські міста. А минулого року співачка підтримала і приєдналася до пропозиції виплачувати премію російським військовим та цивільним за підбиті танки Leopard українських військових з особистих коштів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зрадниця Ані Лорак подала заяву на отримання російського громадянства. 

Вас також можуть зацікавити новини: