Фото інстаграм росЗМІ

Російська акторка Лариса Лужина, яка є прихильницею режиму Кремля, поскаржилася на українців. Вона згадала, як раніше приїжджала до Львова та нібито відчувала негативне ставлення до росіян. 

85-річна путіністка розповіла про свою історію пропагандистським ЗМІ в країні-агресорці.

"Знаєте, коли я бувала в Україні з гастролями, поїздками, зустрічала антиросійські настрої навіть під час СРСР. Це відбувалося на Заході України, у Львові. У радянські часи там відчувалося негативне ставлення до нас... Західняки тоді вже були налаштовані якось щодо до нас дуже негативно", – пожалілася поціновувачка диктатора. 

Відео дня

Також вона наголосила, що не розуміє свої колег, які підтримують Україну та проклинають окупантів. Зокрема, згадала Лариса акторку Барбару Брильську, яка на стороні українців, а росіян називала "проклятим народом".

Прихильниця ж Путіна говорить стандартними пропагандиськими фразами про неї так: 

"Коли вона знімалася у нас, навіть коли приїжджала зі своїми картинами на зустрічі з глядачами – вона мала весь час трошки зневажливе ставлення і до нашого глядача, і до нас, колег... Говорити такі слова про Росію, яку Бог завжди любив. Він завжди оберігав нашу Росію! І зараз заявляти, що ми прокляті Богом - це просто неподобство. Думаю, що Брильській все сторицею повернеться, бумерангом до неї ж. Те саме й українські актори - просто страшно, що вони зараз говорять про Росію".

Проте, що саме налякало так путіністку в Україні - вона не назвала. 

Нагадаємо, раніше зрадниця Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців. 

Вас також можуть зацікавити новини: