Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак в ефірі "Центрального телебачення" на російському каналі поскаржилася на нападки українців. Вона назвала їх несправедливими і додала, що ревіла від відчаю.

Так, співачка увійшла в образ і зі сльозами на очах почала розповідати, як її ранить хейт з боку українців. Вона називає його необгрунтованим. Однак варто відзначити, що Лорак вже більше півтора року мовчить про повномасштабне російське вторгнення. Вона досі не засудила війну в рідній Україні, але в той же час вона продовжує виступати в Росії.

"Ревіла від відчаю і несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а перш за все жінка, і мене сильно ранить, коли це необгрунтовано. Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама і підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно телефонують і просять мене виступити в різних містах – це мене і тримає", – заявила Лорак.

Відео дня

Чому Лорак хейтят

Через неоднозначну позицію щодо війни її не раді були бачити ні в Україні, ні в Росії. Однак якось так сталося, що нещодавно співачка стала членом журі на російському шоу "Ти - супер". Це стало причиною для чергової хвилі хейту. Росіяни закликали гнати її поганою мітлою.

В результаті ведучий шоу подзвонив голові федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталію Бородіну з проханням перевірити Лорак на допомогу ЗСУ. Той повідомив, що вона чиста перед Росією.

Вас також можуть зацікавити новини: