Фото інстаграм гурту "Антитіла"

Український гурт "Антитіла" зазначив, що зараз недоречно Україні брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення". Про це вони заявили в нещодавньому інтерв'ю виданню Хочу. 

Чоловіки кажуть, що варто подумати, навіщо витрачати скільки коштів в той час, як в країні йде війна. 

"Нещодавно у нас з товаришем підіймалося питання, як пояснювати європейцям і тим, хто підтримує Україну, що ми стільки грошей будемо відправляти від нашої країни на "Євробачення"? Можливо, варто було відмовитися брати участь. І сказати: "Бачите, ми на всьому економимо, оскільки ми потребуємо коштів та снаряди", - сказав учасник гурту Сергій. 

Відео дня

Таку думку підтримав і лідер гурту Тарас Тополя. Він наголосив, що дует alyona alyona & Jerry Heil дуже талановитий, але наступного року краще відмовитися від участі у подібних шоу взагалі. 

"Дівчата виграли - молодці, хай їдуть представляти. Що вже зараз казати? Але наступного року дійсно треба подумати, що, можливо, нам варто зекономити", - додав Тарас.

Нагадаємо, раніше гурт "Антитіла" потрапив в гучний скандал з військовим, який втратив очі. Тоді учасник гурту грубо відповів на повідомлення захисника.

Вас також можуть зацікавити новини: