Анна Кошмал розповіла, як їй вдається зберігати гармонію у стосунках/ Скріншот Instagram

Українська акторка театру і кіно, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал чесно відповіла, чому не показує у соцмережах свого чоловіка Івана. Вона також поділилася своїм секретом тривалих та щасливих стосунків.

Акторка майже не ділиться своїм особистим життям з прихильниками. Лише деколи зірка може показати світлину з Іваном, але з його дозволу. За її словами, чоловік уникає публічності, а сама Анна поважає бажання коханого.

"Він не хоче, це його бажання. А я це підтримую. Це моє право, особисті кордони. Я відкрита людина, але є речі, в які я не готова пускати інших. Публікую фото тільки з його дозволу", – зазначила Кошмал.

Анна Кошмал з чоловіком / Скріншот Instagram

Цьогоріч подружжя святкуватиме вже сьому річницю весілля. Вони виховують 5-річного сина Михайла. Кошмал каже, що саме завдяки протилежним рисам характеру, вони з чоловіком доповнюють один одного, а в родині панує гармонія.

"Я можу замріятися й "бачу ціль, не бачу перешкод", а ось мій чоловік мені каже: "Повертайся на землю, треба розуміти, що є такі й такі речі". Я для нього, як заспокійливе, і завжди кажу, що все буде добре та ми з усім впораємося. Тобто ми одне для одного незамінні. Впевнена, що на цьому тримаються найуспішніші шлюби", – пояснила акторка.

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал висловилася про російських колег зі "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: