Акторка засуджує російських акторів-путіністів / фото інстаграм Анни Кошмал

Українська акторка та зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал прокоментувала поведінку колег-путіністів, які грали з нею на одному знімальному майданчику. 

Дівчина дивується висловлюванням акторів Федора Добронравова і Тетяни Кравченко, які підтримують повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Зараз Анна не спілкується з ними та пояснила, що вони ніколи не були друзями, хоч і грали рідних людей. 

"Всі чомусь думають, якщо ми в серіалі родина, то у нас і в житті такі стосунки. Але це неправда. Ми могли разом повечеряти, поговорити на якісь теми, але ми ніколи поза проектом не листувалися, не телефонували. У мене навіть немає жодного номера телефона цих людей. У нас ніколи не було контакту. Ми приїхали, попрацювали і роз'їхалися. Ніколи не було жодних родинних зв'язків. Це абсолютно чужі люди", - сказала акторка в програмі "Вихідний 2.0".

Кошмал наголосила, що з початком війни вона не мала марних сподівань чи образ на екс-колег. Тому те, що вони за криваву політику Кремля, для неї не стало здивуванням. 

"Хай самі в цьому болоті возяться. На хвору людину якось дивно ображатися. Що було в минулому - залишається в минулому".

Також Анна згадала ще одного російського актора Олександра Феклістова, який виїхав з країни-агресора та підтримує Україну.

"Він завжди був дуже проукраїнським. Особисто з ним не спілкувалася, лише бачила його підтримку. Я впевнена, що він поїхав давно. У нього вже були плани, наскільки я знаю", - додала акторка. 

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал розповіла, як в Кишиневі над нею сміялися через відмову говорити російською.

Вас також можуть зацікавити новини: