Пугачова відповіла хейтерам / фото instagram.com/alla_orfey

Навколо персони Алли Пугачової нерідко виникають новини й плітки про те, як вона комусь "перекрила" дорогу на сцену, як вона запалювала в молодості, як змогла закохати в себе молодшого на 27 років Максима Галкіна. І Примадонна найчастіше не відповідає на подібного роду інформаційні "бомби", які періодично підривають новинний простір.

Але сьогодні Алла Борисівна вирішила розповісти всім хейтерам і тим, хто цікавиться, чому ж вона не відповідає своїм заздрісникам. Відеовідповідь зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Дорогі мої друзі, у мене весь час запитують, чому я не реагую на якісь погані висловлювання на мою адресу. Я просто знаю одне правило: не треба мстити підлим людям, треба бути просто щасливою, і вони цього не переживуть!"- заявила з посмішкою на обличчі Пугачова.

Нагадаємо, Пугачовій - 72 роки, але, незважаючи на свій вік, вона має чудовий вигляд. Багато ЗМІ пишуть, що від колишньої Алли Борисівни майже нічого не залишилося, а її зовнішність - результат пластичних операцій та "уколів краси".