Вотергаус розкрила стать навонародженої дитини / Фото Скріншот Instagram

У зірки культової саги "Сутінки", американського актора Роберта Паттінсона сталися серйозні зміни в житті – у знаменитості народився первісток. Першу дитину йому народила його кохана, модель та акторка Сьюкі Вотергаус. Наречена Паттінсона розкрила стать малюка.

Як пише видання People, на кінофестивалі "Коачелла", де була присутня Вотергаус, акторка зізналася, що декілька тижнів тому вперше стала мамою. Вона заявила, що народила дівчинку.

Після шоу зірка поділилася своїми емоціями з шанувальниками. Акторка пожартувала, що нещодавно відчула "великі зміни в житті" після народження доньки. Також Сьюкі назвала Паттінсона "коханням всього її життя":

Відео дня

Відбулися досить значні події. Я люблю дивовижних жінок і мені дуже пощастило мати власну маленьку дивовижну дівчину, та зустріти кохання всього мого життя. Я неймовірно щаслива, що тепер у мене є моя власна чарівна леді!

Роберт поділився ніжною світлиною у своєму Instagram, де його кохана тримає немовля на руках.

Скріншот Instagram

Як відомо, пара досі не одружилася. Мережею ширяться чутки, що закохані планують весілля, проте ні Паттінсон, ні Вотергаус не підтвердили цю інформацію.

Нагадаємо, минулого року стало відомо, що Роберт Паттінсон вперше стане батьком. Тоді актор "засвітився" разом з вагітною дівчиною.

Вас також можуть зацікавити новини: