Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

Книга під назвою "У пошуках свободи" про життя Сассексів була написана Омідом Скобі і Керолайн Дюранд. У продаж вона надійде 11 серпня, а вже зараз примірник доступний для передзамовлення на Amazon.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл випустять книгу про таємниці королівського життя

У книзі розповідається про невідомі раніше подробиці особистого життя герцогині Меган і принца Гаррі. В описі сказано, що у створенні книги брали участь близькі друзі пари, але їхні імена тримаються в таємниці, повідомляє ТСН. Книга називається "У пошуках свободи" і розповість про те, як зароджувався роман між актрисою Меган Маркл і британським принцом Гаррі. З книги можна дізнатися більше починаючи від королівських заручин і весілля, до народження первістка – сина Арчі.

Відео дня

Також там зачіпається тема їхнього безпрецедентного рішення відступити від королівських справ, а значить, думали про це Гаррі і Меган вже давно і рішення, озвучене в січні 2020 року, було добре виваженим.

Анонс книги вийшов у день народження принцеси Шарлотти – дочки герцога і герцогині Кембриджських. Що спричинило хвилю чергових звинувачень на адресу пари про те, що вони спеціально роблять якісь важливі для себе заяви в знакові дати для членів королівської сім'ї.

amazon.co.uk

Як повідомляв УНІАН, про своє рішення скласти з себе королівські повноваження Меган і Гаррі оголосили напередодні дня народження герцогині Кембриджської.