Шура значно схуд / instagram.com/shuramedvedev

Російський співак Олександр Медведєв (Шура) схуд на 35 кілограмів.

Читайте такожВідома модель оголилася на березі моря

У соціальній мережі Instgram він показав своє обличчя великим планом. Дійсно, на останніх фото він виглядає стрункішим ніж на більш ранніх.

Відео дня

"Переглядаю старі фотографії і не можу повірити, що я схуд на 35 кг! Ряха звичайно у мене була знатна. Бережіть себе і стежте за своїм здоров'ям", - написав Шура.

Артист розповів, що у нього була грижа в шлунку. Лікарі за допомогою хірургічного втручання видалили йому грижу. Потім він перейшов на правильне харчування.

Шанувальники Шури відзначили, що він в будь-якому вигляді був чарівним. Але, то яку роботу він виконав над своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом, гідно поваги.

Шура значно схуд / instagram.com/shuramedvedev
Таким Шура був раніше / instagram.com/shuramedvedev

Хто такий Олександр Медведєв:

  • Шура з 17 років почав виконувати пісні новосибірського композитора Павла Єсеніна
  • Пік його популярності припадає на кінець 1990-х років
  • Придбав популярність внаслідок епатажної манери виконання і своєї зовнішності - особливістю виконавця до деякого часу була відсутність передніх зубів. У січні 2003 року поставив зубні протези
  • У березні 2020 року Шура переніс екстрену операцію з видалення грижі стравохідного отвору діафрагми, яка стала у нього перероджуватися в рак. Лікарі припустили, що вона у нього поступово з'явилася через його надмірну повноту і настійно порекомендували йому негайно схуднути на 30-40 кілограм, прописавши йому найсуворішу онкодієту, що він одразу ж і зробив