Поліна Гагаріна підтримує війну проти України / фото REUTERS

Відома і дуже талановита артистка, а також подруга українських зірок. Саме такою знали Поліну Гагаріну до початку повномасштабної війни Росії проти України.

"Ми з нею дружили, вона приїжджала до мене в Київ на презентацію пісні "Між нами небо", яку ми робили разом з Давидом Каландадзе. Я її запросила, вона одягала мої прикраси, ночувала у мене вдома", - розповідала співачка Анастасія Приходько в інтерв'ю "Музвару".

Однак, як зазначають журналісти проекту FreeДом, дружні стосунки дуже швидко замінили гроші, які Поліна Гагаріна, схоже, обрала взамін на замовчування про війну і смерті, які російський диктатор Путін приніс на українську землю.

З початку повномасштабної війни, яку 24 лютого розгорнула Росія проти України, Гагаріна події ніяк не коментувала. Позиція Поліни стала зрозуміла в середині березня на горевідомому концерті в Лужниках, який російська влада влаштувала до восьмої річниці анексії Криму.

Ще більше цинізму Гагаріної додав той момент, що на сцені Лужників вона виконала пісню, яка в 2012 році стала саундтреком до фільму "Севастополь", що оповідає про події Другої світової війни.

Про звірства, які творить путінський режим, Гагаріній нагадали її ж шанувальники в Instagram і, скориставшись можливістю, запросили співачку в розтерзану російською армією Бучу.

Офіційно заборонили в'їзд до своїх країн артистам-путіністам, до яких належить і Гагаріна, Латвія та Естонія.

Раніше повідомлялося, що російським артистам Філіпу Кіркорову і Поліні Гагаріній, які підтримали Росію в жорстокій війні проти України, заборонили в'їзд до Естонії.

Вас також можуть зацікавити новини: